Aktuelt

WheelCards
Leg dig bilklog med bilkort.
 

 

Læs mere på WheelCards.dk

 ________________________

 

Styr på væskebalancen


Et smart klistermærke, der giver en daglig påmindelse om din aktuelle væskebalance via farven på din urin.

Læs mere på www.H2Obalance.com


Samarbejdspartnere


Afstemning

Tror du apps til smartphones bliver fremtidens læremiddel?


Ja
Nej


 


Du er her: Forside > Inspiration > E-læring

E-læring

Fjernundervisning i form af brevkursus er ved hjælp af den moderne teknologi fra cd-rom til internet blevet til det, man i dag kalder e-læring. Et e-læringsprogram kan principielt alt det, som den moderne i-bog kan, dvs. det kan indeholde tekst, lyd, video, test og forskellige andre interaktive elementer. Afhængigt af designet er der ved e-læring yderligere mulighed for at oprette kursister, tildele adgangskoder samt have en underviser tilknyttet, som via statusoversigter kan følge deltagernes progression samt rette og kommentere indkomne besvarelser fra kursister. 

E-læring er den ideelle måde at formidle viden uafhængigt af tid og sted. Det kan fx bruges af større firmaer med flere lokale såvel som globale afdelinger, som ønsker en ensartet efteruddannelse af deres personale i håndteringen af nye procedurer og teknikker. 

På samme måde som i-bogen kan e-læringsprogrammer være bekostelige at udvikle, men til gengæld billige at distribuere, da det kan foregå over internet eller intranet.

Eksempel: I Danmark skal alle, der beskæftiger sig med levnedsmidler, have et fødevarehygiejnecertifikat. En del virksomheder vælger at melde deres medarbejdere til et e-læringskursus. På denne måde behøver de ikke sende personalet på et 3-4 dages skoleophold. Medarbejderen kan gennemgå et modul, hvis der er en ledig stund i løbet af arbejdsdagen, eller vente til efter arbejdstiden. 

Ved at bruge nedenstående demologin kan du se et eksempel fra kursistsiden på et e-læringsprogram til almen fødevarehygiejne, som jeg har været med til at udvikle.

Kopiér denne kode:

iH2150fa

og sæt den ind i loginfeltet, der bliver tilgængeligt, når du klikker på billedet her:

© 2024  :: Fagredaktion v./Michael B. Hansen ::  Varbjergvej 35 · 5464 Brenderup · Tlf. +45 6070 1675
Til toppen af siden Tilbage